Thursday, April 19, 2007

Scissor Sisters - We all felt Like Dancing


Het Concert was Fab!!
Ik had eigenlijk een zaal vol jonge homo'tjes verwacht, maar met mijn 30 jaren stond ik daar toch niet "Out of Place". De rest van de dag in Amsterdam was heerlijk. Lekkere terrasjes, mooie mannen, heerlijk zonnetje en na het concert even wegzakken bij Arc.
Hoewel we eigenlijk naar Hotel Vondel zouden gaan, werden we aldaar geleid naar Hotel Roemer. De eigenaar van Vondel heeft ook dit hotel (om de hoek) gekocht en biedt terugkerende klanten van Vondel een gratis upgrade aan in één van de executive suites van Roemer. Overal flatscreens (zelfs in de badkamer), terasje met toegang naar de tuin (deze is nog niet klaar helaas), inloopdouche voor twee en een bad met jacuzzi.
M'n vriend moest helaas heel vroeg weg, dus hij heeft niet optimaal kunnen genieten. IK WEL.

Room with a View


Ze hebben eindelijk ook mijn nieuwe ramen in m'n loft gezet.
Wat kan je blij worden van een simpel stukje glas. Helemaal gewit, met sprankelende schone ramen begint mijn nieuwe adres er toch steeds leuker uit te zien. Nu nog een lekkere glazenwasser die één keer per maand even een koppie koffie komt doen.

Mervyn Peake - Titus Groan


Hij staat op de "Klassieker" lijst, deze trilogie (Titus Groan is het eerste deel) dus ik heb me er doorheen geworsteld, zo dwangmatig ben ik dan wel.
Het is echt zo'n boek waarbij je, zodra je aan het lezen bent, je moeilijk kan stoppen, maar je twijfelt telkens als je hem oppakt "kan ik niet iets leukers doen". De structuur van dit boek en de rode draad is mij ook ontgaan.
Er is niet één echt hoofdpersoon aan te wijzen. Volgens wikipedia is dit Titus (een baby, waar zelden naar gerefereerd wordt en die meer dient om de verschillende andere personages bij elkaar te brengen). Ook Steerpike, een ambitieuze jongeman, die heel wat teweegbrengt binnen de hallen van Gormenghast, maar wat zijn ultieme doel is, naast het verkrijgen van macht, is niet duidelijk. Misschien heeft hij dat ook niet.
De volgende twee delen zullen waarschijnlijk meer duidelijkheid in scheppen, maar die staan even heel ver in de kast weggestopt.