Wednesday, April 4, 2007

Dude...where's my car?

Had hier een leuk blogje over een leuk bezoekje aan de AutoRAI willen plaatsen. Helaas.....ging niet door. Weet iemand wat ik gemist heb?

Monday, April 2, 2007

Of all the bloody stupid things to do


Trouwe lezers van dit blog weten dat ik niet echt handig ben. Ik kook goed, maar houd niets schoon, ik heb leuke ideetjes voor binnenhuis-klussen, maar vraag mij niet om het te doen want het loopt uit op een ramp. Maar vandaag heb ik toch echt een dieptepunt bereikt. Ik heb iets gedaan, dat zo stom is, dat ik zeker weet dat nog nooit iemand anders het gedaan heeft.

Toen ik vanochtend op kantoor arriveerde, zag ik dat ik de eerste was (het was pas 7:30, dus dat was niet geheel ongebruikelijk). PC opgestart (probleemloos) en vervolgens m'n ochtendritueel van koffiezetten gestart. Het koffiezetapparaat op onze afdeling had ik enkele maanden geleden al voorzien van een tijdschakelaar, aangezien we wel eens vergeten om deze uit te zetten. Helaas zit er geen weekend stand op, dus er zat alsnog een vieze, dikke, harde aangekoekte laag koffie onder in de kan. Bij een collega op z'n bureau stond nog een fles afwasmiddel (vraag me niet waarom) en gewapend met zeep en een behoefte aan koffie ging ik te werk om de kan schoon te maken. Het was toch best lastig om de smurrie uit te kan te spoelen, dus heb ik met grof geweld ín de harde laag gewroet. De brokken en schilfers vlogen er vervolgens af.

Wat ik me niet realiseerde was dat de brokjes wel heeel erg scherp waren. Ik had in m'n schoonmaak woede m'n vingers tot bloedens toe opengehaald.......ik heb dus in m'n vingers gesneden met koffie. Alleen het simpele volk zoals ik kan dit voor elkaar krijgen. Het ergste is nog wel dat m´n sms-duim geblesseerd is.

Alexandre Dumas - The Count of Monte Cristo


Ik kan niet vaak genoeg zeggen DAT JE DIT BOEK MOET LEZEN. Het is een behoorlijke pil, maar het verhaal is fantastisch. Nog nooit is wraak zo mooi verwoord. Ga je op vakantie om lekker te ontspannen, neem dan dit boek mee.