Thursday, April 12, 2007

Lactose Intolerant


Rampdag-zaterdag. Braaf m'n boodschapjes gedaan, maar kennelijk niet zorgvuldig genoeg. Toen in thuis arriveerde werd ik door een voorbijganger geattendeerd op het feit dat ik lekte. Het melkpak in m'n tas was opengescheurd. Na een snelle, paniekerige inspectie kwam ik er achter, dat m'n schoudertas was veranderd in een zwembad van melk, waar Cleopatra nog jaloers op zou zijn geweest.

Helaas was dit ook de tas, die m'n portemonnaie, m'n MP3 speler (nog geen vier maanden jong) en m'n paspoort bevatte. Alles zwom in de melk. De MP3-speler was vervolgens nutteloos.

Na vijf muziekloos rondlopen ben ik vandaag daarom maar de DUIVELSWINKELKETEN ingestapt. Ik heb nu weer een MP3-speler (bloedlelijk, maar dirt cheap). M'n budget was daarom ook niet in zo'n mate gedessimeerd, dat ik ook nog de CD van MIKA heb kunnen kopen. Zit ik nu naar te luisteren en die zal me de aankomende paar weken ook huppelend en met een big smile naar al m'n bestemmingen vergezellen. Nu deze nog bij de witte motor weg houden.

Monday, April 9, 2007

300 - Prepare for Glory


Wat een fantastische film. De donkere ambiance van Sin City, een ijzersterke verhaallijn en prachtige lijven.