Friday, May 18, 2007

7 years (uhhm) in Tibet

Niet 7 jaar, maar wel een paar uurtjes, naar de recent geopende Gay Sauna Tibet in Eindhoven. Ik had wel weer wat rust en ontspanning verdiend. Dus woensdag, na even een klein uurtje baantjes zwemmen in de Tongelreep, ben ik doorgefietst naar de nieuwe sauna.
Pluspunten: Leuke lounge en bar, kan best gezellig worden, zeker als het bezoekersaantal toeneemt. Dakterras en tuin, op lekkere zomerse dag, ben ik daar best blij mee. Twee bubbelbaden. I love bubbles.

Helaas: De droge sauna's zijn wat mij betreft net iets te heet en ook erg klein. Als het druk is, moet je echt over elkaar heen klimmen. Wat betreft de faciliteiten: ik ben Steamworks in Arnhem gewend. Deze sauna is lekker licht, ruim en open. Ook helemaal nieuw. Ik ben dus een beetje verwend en verwacht dit soort luxe ook bij andere sauna's. Jammer dus.

Conclusie: kan best gezellig worden, als het drukker is en ik zal zeker vaker gaan, maar ik mijn voorkeur gaat toch echt uit naar Steamworks.

Terry Pratchett - Sourcery

Niet één van m'n favoriete boeken, maar toch best wel grappig.

Sunday, May 13, 2007

A rose by any other name

Weer een beetje beter. Kan maandag weer werken en ik kan m'n eten weer proeven. Snotter en kuch nog wel een beetje en moet misschien m'n beddegoed maar verbranden, maar ik kan er weer tegenaan. De herstelling werd bevorderd door hele leuke ziekenbezoekjes + de chocolade en de bloemen (zie foto), die ze mee brachten. De cadeautjes zijn leuk, maar het gezelschap was vele malen beter.


"Let us be grateful to people, who make us happy; they are the charming gardeners, who make our souls blossom".