Friday, March 23, 2007

Bath and Beyond (3)


Tot slot.....de douche. Eeen regendouche van HansGrohe, met als extra grapje de AIR-functie. De verstelbare douchekop komt met drie extra standen, die het water met lucht vermengt. Hierdoor krijg je grotere, druppels en kan je de kracht en verdeling van de straal aanpassen. Zoiets als lichte regen, lekkere massage en tsunami.

Sorry voor de slecht foto-kwaliteit, maar het foldertje was een 1-op-1 uitklapposter. Was dus een beetje knip en plak werk. Wel een pluspunt van de folder was de onderstaande gebruiksillustratie. ......mmmmm....over een jaartje sta ik er ook zo onder.

Thursday, March 22, 2007

Bath and Beyond (2)


Gisteren het fonteinkraantje voor in de wc. Vandaag de wastafel. Ik heb geen onderstel, maar een bevestiging aan de muur en ik heb ook een opbouwkraan (zie onder), niet een inbouwkraan.


Wednesday, March 21, 2007

Bath and Beyond (1)

Afgelopen vrijdag ben ik weer eens bij de showroom van Plieger geweest. Na een heel erg leuk gesprek en een paar bakkies koffie heb ik dan toch m'n keuzes kunnen maken. Hierbij de eerste.

Dit wordt de kraan voor het fonteintje op het toilet. Van het fonteintje heb ik helaas geen foto, maar het is een heel schattig RVS dingetje. Dit wordt dan de kraan.


Sunday, March 18, 2007

Arundhati Roy - The God of Small Things


Ik heb "The Count of Monte Cristo" weer even opzij get (fantastisch boek, maar veel te dik en ik heb wat afwisseling nodig) en heb "The God of Small Things" gelezen. Dit is weer een boek uit de BBC lijst van the nations 100 favourite books. Ik heb ondertussen al een behoorlijk aantal van deze juweeltjes mogen lezen.

Dit boek is gewoon prachtig. Het vertelt het tragische verhaal van een tweeling, die door een verloop van kleine omstandigheden uiteen worden gedreven. Als dat ene moment niet had plaats gevonden, als ze net dat ene avontuur niet hadden gehad, hadden hun levens nooit zo verlopen. Dit is het uitgangspunt van het verhaal. Dit prikkelt je om verder te lezen. Je leest het tot het laatste hoofdstuk en denkt: "dit had niet hoeven gebeuren". En dan lees je het laatste hoofdstuk en denkt: "dit is zo prachtig en liefdevol, zo eerlijk en oprecht, dit had niet niet mogen gebeuren."

Prachtig