Sunday, February 18, 2007

Queen for a Night


Vrijdag was het dan eindelijk zover: Tony does Diva.

Stap 1: Het begon met het scheren van de benen. Dit is in mijn geval een zware klus. Na anderhalf uur mezelf in elke mogelijke bocht wringen in bad zijn de beentjes schoon en zo goed als haarloos. Ik ben er wel achter gekomen, dat ik best lenig kan zijn. Handig ;-)

Stap 2: de outfit aantrekken. Dit gebeurde met een groepje vrienden (acht "man"). Best grappig om te zien hoe een man een bh om doet. Gelukkig zijn de panty's ladderloos om de gladde beentjes gegleden, want een ladder in m'n kousen zou toch erg spijtig zijn geweest.

Stap 3: Make-up!! Warme tinten en niet te dik graag. Wel opvallend dat m'n eigen wimpers net zo lang zijn als de nep-wimpers, die er op geplakt werden.

Stap 4: De naam. Ik zat zelf aan Elayne te denken (de sletterige secretaresse van Ally McBeal), maar nadat de mannen mij het ene glas wijn na het andere hadden zien legen, werd ik al snel omgedoopt to Bonnie, 't drankorgel. "I don't drink, I enjoy"

Stap 5: de kroeg in. Gezellig een avondje in de Genestho, niet mijn favoriete kroeg, maar ik ben er toch erg vaak te vinden en met Carnaval is het altijd erg gezellig. Om 23:00 was het nog erg rustig, maar het liep vanzelf wel vol. Leuke dames en gezellig volk. Ik dacht dat ik heel erg herkenbaar was, maar er waren toch een paar goede vrienden die effe twee keer moesten kijken. De rest van de avond was drinken (stond altijd wel met twee glazen bier in m'n handen), sjansen (op een gegeven moment kwam er een leuke knul met een mooi bloot buikje binnen, gekleed als Aladin, jummie) en gedanst.

Stap 6: Hoe kom ik thuis? Makkelijk. Achterop de fiets bij een vriend. Thank God heb ik dat stuk niet hoeven lopen.

Ik heb nog geen foto's, maar die komen nog wel een keer.

De avond was heerlijk en doe ik volgend jaar weer?.......probably