
Vind het heerlijk om te koken. Neem er echter zelden te tijd voor. Heb er ook niet altijd de tijd voor. Best jammer, want met een beetje meer oefening, zou m'n keuken er misschien niet uitzien alsof die ontploft is na een verse kookuitspatting.
Vanavond is het een recept uit m'n moeders keuken geprobeerd: Bacon and Egg pie. Op zich best makkelijk. Ei, spek, bladerdeeg en groenten naar keuze.
Het grote probleem zit hem in de bloem, die over het keukenblad verspreid moet worden om de bladerdeeg netjes uit te rollen. Binnen een halve minuut zit het in m'n trui, op de magnetron, op de vloer, m'n haar, m'n gezicht. In principe overal, behalve op het keukenblad.
Nu is m'n huidige keukentje niet echt groot. Misschien als ik meer ruimte heb, dat ik alles beter op z'n plaats kan houden. Maar de kans is groter, dat ik alleen meer troep maak.
Hieronder alvast een voorproefje van m'n nieuwe keuken. Deze moet ik nog bestellen en het duurt nog zeker een jaar voordat het huis wordt opgeleverd, maar ik kan niet wachten.

1 comment:
Je kan nu eenmaal geen ei bakken zonder eieren te breken, en de keuken van Jamie Oliver zag er ook nooit vlekkenloos uit na zijn gekokerel. :-)
Post a Comment